OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Jaké informace shromažďujeme?

Sbíráme od Vás informace, když se zaregistrujete na našich stránkách nebo objednáváte zboží.

Při objednávce nebo registraci na našem webu můžete být vyzváni k zadání těchto údajů: jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, fakturační adresa, adresa doručení. Naše stránky můžete, ale navštívit také anonymně.


K čemu používáme Vaše informace?

Veškeré informace, které nám poskytnete, mohou být použity jedním z následujících způsobů:

• Abychom mohli lépe přizpůsobit web Vašim potřebám z praktického hlediska.

(Vaše informace nám pomáhají snadněji reagovat na Vaše individuální potřeby.)

• Ke zlepšení našich stránek.

(Neustále se snažíme zlepšovat naše webové stránky na základě informací a zpětné vazby, kterou od Vás obdržíme.)

• Pro zlepšení služeb zákazníkům.

(Vaše informace nám pomáhají efektivněji reagovat na Vaše požadavky a potřeby.)

• Pro zpracování transakcí.

Vaše osobní údaje, ať už veřejné nebo soukromé, nebudou prodávány, vyměňovány, přenášeny nebo poskytovány jakékoli další společnosti z jakéhokoli důvodu, bez Vašeho souhlasu, pro jiné účely než specifické účely doručování zakoupeného výrobku.


• Pro periodické zasílání emailů.

Emailová adresa uvedená při zpracování může být použita k zasílání informací a aktualizací týkající se Vaší objednávky. Stejně tak i přijímání občasných novinek a aktualizací vztahujících se k souvisejícím produktům.



Používáme cookies?

Ano (Cookies jsou malé soubory, které stránky nebo jejich provozovatelé přenáší na pevný disk Vašeho počítače přes webový prohlížeč (pokud to povolíte), a které umožňují stránkám nebo poskytovatelům služeb rozpoznat prohlížeč a získávat a pamatovat si určité informace.)

Používáme cookies, aby nám pomohly uložit a zpracovat položky ve Vašem nákupním košíku.


Poskytujeme jakékoliv informace jiným stranám?

Neprodáváme nebo nijak nepřevádíme Vaše osobní údaje třetím stranám. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají v provozu našich webových stránek a podnikání nebo nám poskytují služby, pokud se smluvní strany dohodly, že budou tyto informace důvěrné. Neosobní informace o návštěvnících mohou být poskytnuty jiným osobám pro účely marketingu, reklamy nebo jiného použití.


Váš souhlas

Používáním našich stránek souhlasíte s naší politikou ochrany osobních údajů.


Změny politiky ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce.



Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.


H

Žádné zboží

Bylo zjištěno Doprava
0 Kč Celkem

K pokladně